Εύρεση Προϊόντων

Μετατροπέας Νομισμάτων

Μετατρέψτε 

Σε

  
 

Κωδ. 1780 - Βιβλίο: Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Βιβλίο: Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση

Στη λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία της αμερικανικής αγοράς, μπήκε το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Τιμή:

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)

Διαθέσιμο

 

Τιμή web:

Τιμή καταστήματος:

Κερδίζεις:

(στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
Αναλυτικά οι τιμές
 

"Γιάννα"  |  Αγγελοπούλου Δασκαλάκη Γιάννα

ISBN: 978-960-14-2675-4

Αρ. σελίδων: 47235.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ

 

Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, µε αφορµή τις όλο και πυκνότερες ερωτήσεις απ’ όλο τον κόσµο «Μα τι συνέβη στην Ελλάδα;» και «Τι πάθατε εσείς οι Έλληνες;», επιχειρεί να ξαναδιαβάσει την πορεία των τελευταίων δεκαετιών µέσα από την δική της προσωπική εµπειρία.

Ένα κορίτσι από την Κρήτη, µε όνειρα και προσδοκίες, ζει µια ζωή που στιγµές-στιγµές θυµίζει παραµύθι: σπουδάζει, γίνεται δικηγόρος, αναµειγνύεται µε τα κοινά, σε αδιάκοπη αντιπαράθεση µε κατεστηµένες στάσεις και αντιλήψεις. Bιώνει τον κεραυνοβόλο έρωτα και βρίσκεται στην Ζυρίχη και στο Λονδίνο στο πλευρό του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ανακαλύπτοντας τον κόσµο των επιχειρήσεων – αλλά και την οικογενειακή ζωή…

…Ωσότου την καλεί η διεκδίκηση και µετά η διοργάνωση των Ολυµπιακών Αγώνων από την Ελλάδα. Eπιχειρεί να βοηθήσει στην συστράτευση και στην κοινή προσπάθεια, ζει βήµα-βήµα τις εµπλοκές και τα αδιέξοδα της Ελληνικής πραγµατικότητας. Παρ’ όλα αυτά, η προσπάθεια για τους Ολυµπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 µπόρεσε και απέκτησε την δική της δυναµική.

Πώς, λοιπόν, η Ελλάδα βρέθηκε από αυτό το σηµείο στην βαθιά κρίση που ζει – ιδίως µετά το 2010; Από την εµπειρία της, η Γιάννα Αγγελοπούλου επισηµαίνει ένα σηµαντικό, σταθερό πρόβληµα: το πρόβληµα ηγετικότητας, την αποφυγή ανάληψης ευθυνών ή την τάση µετατόπισής τους, µαζί και την συνεχή εσωτερική αντιπαράθεση – είναι µόνιµη τροχοπέδη στις προσπάθειες των Ελλήνων.

Μια προσωπική ιστορία, µια προσωπική µατιά, η αφήγηση αυτή προτείνει και µιαν απαρχή απάντησης στο «Μα τι συνέβη στην Ελλάδα;».

Έγραψαν για το βιβλίο στην αγγλική έκδοσή του:«Aπό την Κρήτη στην Αθήνα, στην Ζυρίχη και στο Λονδίνο, η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει κάνει καριέρα της να µεταπλάθει τις ιδέες της σε δράση. Στο My Greek Drama η Γιάννα αφηγείται τις επιτυχίες της –ως πιστής δηµόσιας λειτουργού, ως σωτήρα των Ολυµπιακών Αγώνων του 2004 και ως αφοσιωµένης µητέρας τριών παιδιών– και παρέχει έναν πολύτιµο οδηγό σε όσους θέλουν να µεταµορφώσουν την ζωή τους, κάποιον οργανισµό ή ακόµη και την χώρα τους».
–πρόεδρος BILL CLINTON

«Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει ζήσει µια ζωή γεµάτη εντυπωσιακά επιτεύγµατα. Απέδειξε πολλές φορές ότι ένας αποφασισµένος άνθρωπος µπορεί να κινήσει τον κόσµο. Η ιστορία της θα µπορούσε να αποτελέσει έµπνευση για πολλούς. Για όσους ενδιαφέρονται για την Ελλάδα, για τους Ολυµπιακούς Αγώνες, για την δύναµη που µπορεί να έχει µια αποφασισµένη γυναίκα, για όλους αυτούς, η ιστορία της είναι σηµαντικό ανάγνωσµα. Έµαθα πολλά από την Γιάννα, µπορείτε κι εσείς να µάθετε πολλά».
LARRY H. SUMMERS, τ. Υπουργός Οικονοµικών ΗΠΑ, τ. Πρόεδρος στο Χάρβαρντ, Καθηγητής στο Χάρβαρντ

«Πρόκειται για την αξιοθαύµαστη και συναρπαστική αφήγηση –εκ των έσω– της µοναδικής ιστορίας της πρώτης γυναίκας που οδήγησε το Ολυµπιακό κίνηµα. Μάθετε τις αλήθειες και τις µάχες µιας εντελώς ιδιαίτερης Ελληνίδας, που έσωσε δύο φορές τους Αγώνες της Αθήνας από την καταστροφή – και τους ανέδειξε στον µοναδικό διεθνή θρίαµβο της Ελλάδας στην πρόσφατη ιστορία της».
–DICK EBERSOL, τ. Πρόεδρος του NBC Sports and Olympics (1989-2011)

«Από την παιδική ζωή της στην Κρήτη µέχρι την εκλογή της στην Βουλή των Ελλήνων και ύστερα στην διαχείριση των Ολυµπιακών Αγώνων του 2004, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη αφηγείται µιαν υπέροχη ανθρώπινη ιστορία µάχης και επιτυχίας. Πρόκειται για συναρπαστικό ανάγνωσµα».
–JOSEPH S. NYE, Καθηγητής του Χάρβαρντ, τ. Πρύτανης του Harvard Kennedy School

«Με επιδεξιότητα, γοητεία και ζήλο, η Γιάννα Αγγελοπούλου ηγήθηκε στην προσπάθεια να επιστρέψουν οι Ολυµπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα. Έσπασε και ξεπέρασε φραγµούς. Εκσυγχρόνισε ένα διαλυµένο σύστηµα. Αυτήν την επιτυχία παρουσιάζει η αφήγηση της ζωής της – µια εντυπωσιακή πορεία µε πλήθος διδαγµάτων ηγεσίας».
ΤΖΩΡΤΖ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ABC News, «Good Morning America» και «This Week with George Stephanopoulos», τ. Σύµβουλος του Προέδρου Clinton, τ. Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

«Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελεί φυσικό φαινόµενο τόσο στην ζωή, όσο και σ’ αυτό το βιβλίο. Χαίρεται κανείς να την βλέπει να αφηγείται την ηγετική της εµπειρία µε ζωηρό και χιουµοριστικό τρόπο σ’ αυτές τις σελίδες. Το βιβλίο είναι κάτι περισσότερο από την προσωπική της εµπειρία από την διάσωση των Ολυµπιακών Αγώνων το 2004 – είναι ένα κάλεσµα προς τους Έλληνες και προς οποιονδήποτε άλλο να αγωνιστεί για citius, altius, fortius».
DAVID GERGEN, Καθηγητής και Πρόεδρος του Κέντρου Δηµόσιας Ηγεσίας στο Harvard Kennedy School, αναλυτής στο CNN, σύµβουλος των Προέδρων Nixon, Ford, Reagan και Clinton

Κατασκευαστής: ""

Διαβάστε για τον κατασκευαστή

Δείτε όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή

Αξιολόγηση:

Περιγραφή
 
Πρέπει να εισέλθετε για να γράψετε κριτική
Αξιολόγησε το
 
Σχετικά προϊόντα